Een greep uit onze projecten


In de afgelopen jaren hebben van vele klanten prachtige opdrachten gekregen en deze tot tevredenheid uitgewerkt. Omdat we natuurlijk niet alles kunnen laten zien hebben we een selectie gemaakt van diverse projecten. Doe gerust ideeën op aan de hand van diverse soorten klussen. Misschien kunnen ook voor u iets betekenen?

Dakkapel

dakkapel en/of nokverhoging

Krappe zolder of kamernood?

Wij plaatsen dakkapellen van elke gewenste afmeting, in één dag wind- en waterdicht. Indien gewenst doen wij voor u ook de binnenaftimmering en/of de buitenzonwering. Heeft u nog meer ruimte nodig? Wij kunnen ook uw zolderverdieping vergroten tot een of meerdere kamers. U kunt ons ook op het andere dakvlak een dakkapel of dakramen laten plaatsen, waardoor u nog meer licht en/of ruimte krijgt!

Bekijk dakkapellen en nokverhogingen

Aanbouw

aanbouw

Klein behuisd?

Het vergroten van uw woning door een aanbouw is voor ons geen probleem. Wij kunnen dit compleet voor u verzorgen. Grondwerk, heien, fundering, timmer- en metselwerk, dakbedekking, deuren en kozijnen met glaswerk: alles is mogelijk.

Bekijk aanbouwen

Kozijnen

kozijnen

Rammelende ramen?

Wij leveren en plaatsen kozijnen in hardhout (merbau of meranti) en kunststof in elke gewenste grootte. Daarnaast zijn wij het adres voor houtrotreparaties.

Bekijk kozijnen

Deuren

deuren

Een nieuwe deur?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod van diverse leveranciers: aan u de keus! We kunnen ook uw huidige deur aan uw wensen aanpassen.

Bekijk deuren

Sanitair

tegelwerk en sanitair

Badkamer beu?

Het veranderen van uw badkamer of toilet is bij ons in goede handen. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren, inclusief het leveren en plaatsen van het sanitair met toebehoren.

Bekijk tegelwerk en sanitair

Trappen

trappen

Toe aan een nieuwe trap?

Trappen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Veiligheid, duurzaamheid, en kwaliteit zijn zomaar een aantal steekwoorden die daar bij komen kijken. Ook daar hebben we ervaring mee!

Diverse

diverse projecten

Iets totaal anders?

Soms wilt u iets, dat nergens te vinden is. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen, om de mogelijkheden te bespreken. We zijn van alle markten thuis!

Bekijk diverse projecten